Natteravnene i Gørlev fejrede 10 år i solskind...

Natteravnene i Gørlev fejrede 10 år i solskind...

07-10-2014

Det var det smukkeste vejr man kunne tænke sig, da Natteravnene fra Gørlev fejrede deres 10 år på gaden lørdag den 27. september.


Søren, Kirsten og Christian stod for uddelingen før de gik deres Ravnetur.

Dog blev der tyvstartet lidt, da Natteravnene allerede fredag aften mødte op ved Ungdomsklubben Basen, for at uddele flødeboller til de glade unge i anledningen af fødselsdagen.

Lørdag startede dagen med en stor fødselsdagsgave allerede fra morgenstunden. "Vi var ude og sætte flag-alleen op da Uffe Samuelsen fra Gørlev Gulv og Tæppeservice kom forbi, og af lommen tog han en donation på 2000,- kr. for vores gode indsats i byen" fortæller Laila Hansen som er den lokale formand.

Han modtog en stor tak, og måtte stå model til kram fra 3 glade og overvældede Natteravne.

Berit Formann som er næstformand hos Natteravne i Gørlev, havde lavet den flotteste lagkage, og der var selvfølgelig tre Ravn, og påskriften Natteravnene i Gørlev 10 år. Fordi vi gør en forskel.

Natteravnene havde aftalt med de fire dagligvarer butikker at de ville stå på P-pladsen ved dem i 45 min. hvert sted. Det gik hurtigt med at få hul på kagen og fra dem der smagt den, var der stor ros for både smag og den flotte dekoration. Mange ønskede tillykke og gav udtryk for, at de er glade for det Natteravnene gør for byen og de unge mennesker.

Ca. 200 stykker blev der spist af den 50 kg. tunge kage.

For at kunne transportere den store kage var den sat på en trailer, og det var et festligt syn der mødte folk da 13 Natteravne i gule jakker skubende afsted med en kage.

"Bilisterne tog det med et smil, når de måtte vente lidt på at vi kom omkring, og en enkelt fik et stykke lagkage med på vejen" ler Laila.

Gule Natteravne armbånd lyste op, og for en donation på minimum 20,- kr. kunne man blive ejer af armbåndet, og det var der mange der tog imod.

"Vi er glade for at så mange kom forbi og var med til af gøre vores 10 års fødselsdag til en festlig dag. Den kunne ikke ønskes bedre" slutter en smilende formand af.

Se mere her